Vil du kjøpe boka mi?

9788202494056Boka mi «Og hver morgen våkner jeg» har fått god mottakelse, både fra mannen i gata, bloggere og anmeldere.

Boka er i salg i en god del av landets bokhandlere, også på nett, f.eks på Norli eller Ark. Ønsker du derimot et signert eksemplar? Da kan du kjøpe et signert eksemplar direkte av meg! 🙂

Du gjør dette: Send meg enten en melding via Facebooksiden eller bruk skjemaet nederst på siden. Jeg trenger adressen din, hvor mange eksemplarer du ønsker, om du vil ha signert eksemplar og eventuelt en hilsen (til hvilket navn) – og om du ønsker å betale via konto eller via Vipps. Inkludert porto og konvolutt blir det 345 kroner.

I tvil om dette er en bok for deg?

Inne på bloggen Forlagsliv hos Cappelen Damm kan du lese de 2 første kapitlene i boka.

Livet og døden er hverandre uvedkommende. Først er vi levende. Og så er vi døde. Først er vi her. Og så er vi ikke. Først går han på ski. Og så faller han.

ANMELDELSER

Morgenbladet sier:

Marita Hansens debutbok henter sin kraft i det nære og hverdagslige og fremstår som en vellykket norsk versjon av den litterært ambisiøse memoaren.

Klassekampen Bokmagasinet 1. oktober 2016 (ikke på nett)

OMTALE FRA BLOGGERE

 

Elin Brend Bjørhei, Bokelskerinnen.com sier:

Boken er selvbiografisk og klassifiseres som dokumentar, men dens litterære kvaliteter gjør at den også kan leses som en roman om kjærlighet, tilhørighet og tap. Kapitlene er korte, men det er nesten nødvendig. De rommer mye dybde og refleksjon som det er fint å bruke tid på å ta innover seg. Hansens skrivemåte nærmer seg lyrikken. Hun skriver melodiøst, vakkert og undrende, og har et blikk for fine detaljer i språket. Her er det ord og setninger som gjør at man gjerne tar en pause fra lesingen og reflekterer over det man nettopp har lest.

Mia Frogner sier:

Marita skrev seg gjennom alt sammen. Så mye at det har blitt en bok av det, og boka heter Og hver morgen våkner jeg, og når jeg leser den er jeg tilbake til de januardagene hvor jeg fulgte Marita på twitter fra før skituren og til etter skituren, og hun stiller alle de spørsmålene hun lurte på, lurer på: Hvordan vet hun at hun vet at han er død? Hvordan vet man når man sørger? Hvordan bygger man dynene rundt seg for å få den tyngden man trenger på kroppen for å få sove?

Altgodt.no sier:

Det du sit att med er håp, ei strime av lys, ei lyst til å leve og til å gå heim og elske din kvardag. Husk å leve, seier Marita, det har ho heilt rett i. Og hver morgen våkner jeg minner deg om det.

Fabelastisk sier:

Dette er en bok om sorg, om livet og døden, om mennesker og forholdene dem i mellom, om forholdet til seg selv når alt faller sammen. Dette er en liten perle av en bok, brutalt ærlig og innsiktsfull, men likevel skrevet i et språk som rører ved det innerste, til tider er det ren lyrikk. Skildringene er nydelige og Marita klarer å formidle hvordan man splittes i to i sorgen (..)

I tillegg kan man ta en titt på boka inne på Goodreads og lese noen av omtalene fra brukerne der.

INTERVJU I MEDIA

Dagbladet (bak betalingsmur)

KK nr. 40.

PODCAST

Jeg tok en prat med psykologene som står bak den populære podcasten Psykologlunsj. Episoden kan også lastes ned via din podcastapp.

SKJEMA